Ziemniaczki pieczemy lub gotujemy w mundurkach.Po wystudzeniu obieramy i tniemy na duże kawałki.W misce mieszamy majonez ze śmietaną i pociętym koperkiem.Dodajemy do ziemniaczków i doprawiamy solą.Podajemy na talerzyku lub w miseczce,z wykałaczkami.Można posypać całość wędzonką.
Szukaj przepisu
Najnowsze artykuły
Tagi
ciasto
cukinia
cynamon
cytryna
czekolada
deser
grzyby
imbir
indyk
jabłka
jabłko
jajka
kasza
kawa
koktajl
krem
kurczak
makaron
migdały
miód
mięso
mleko
muffiny
napój
obiad
orzechy
owoce
papryka
pieczeń
polędwiczka wieprzowa
pomidory
przekąska
ryba
sałatka
ser
sernik
sos
szpinak
tarta
warzywa
wypieki
zdrowie
ziemniaki
zupa
śniadanie